Lyhyen aikavälin kehityssuunnitelma

Prosessit kuntoon hallitusti - ja lisäarvoa välittömästi

Kehityssuunnitelma yrityksen toiminnoille

Lisää tehokkuutta ja tuottavuutta jo kuukaudessa

Kartoituksen perusteella teemme ehdotuksen prosessien ja menetelmien kehittämisestä. Tehtäväanalyysi on antanut tarkan kuvan siitä, miten resursseja tällä hetkellä käytetään. Henkilöstö saa paremman ymmärryksen eri prosesseista sekä tunnistaa oman roolinsa merkityksen ja toimenkuvansa prosessin osana. Näin resurssien hyödyntäminen tehostuu välittömästi. Toimenpiteet eivät vaadi investointeja, vaan ne tehostavat toimintaa.

Lyhyen aikavälin kehityksen kohteena voi esimerkiksi varastossa ja lähettämössä olla kaikki pakkausprossessit, hyllytys, keräily sekä lastaus. Prosessien kehittämisellä toiminta tehostuu nopeasti ja syntyy aikasäästöjä, mikä mahdollistaa lisävolyymin ja kasvun.

Selvitämme tehokkaimmat prosessimallit

Työohjeet prosessien eri vaiheista raportoidaan ja viestitään henkilöstölle helposti omaksuttavalla tavalla. Apuna tässä ovat usein niin videot kuin kirjalliset ohjeet. Toiminta kehittyy siten yhdenmukaisesti uuteen suuntaan ja uusien henkilöiden perehdytys sujuu saumattomasti ja nopeasti.

Konkreettista lisäarvoa, joka näkyy nopeasti

  • Eri toimintojen läpimenoaika lyhenee
  • Saatte enemmän aikaan nykyresursseilla
  • Mahdollistaa suunnitellun kasvun
  • Yhdenmukaistaa toiminnan ja nopeuttaa perehdyttämisen

Esimerkkejä raportoinnista

Oletko kiinnostunut saamaan enemmän aikaan vähemmällä?

Ensimmäinen Ziirto on ottaa yhteyttä.

Yhteydenotto menee Toni Salmiselle ja Mika Eskolalle. Heistä jompikumpi on yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    MIKÄLI TAHDOT LISÄTIETOJA, OLETHAN YHTEYDESSÄ

      X