Me olemme Ziirto

Ekologisuus ja tuottavuus ovat olleet vastakkaisissa ääripäissä liian pitkään. Tulevaisuuden ratkaisujen tulee huolehtia sekä ekologisuudesta että toiminnan jatkuvuudesta tuloksenteon kautta. Logistiikassa tuotetaan n. 7% maailman hiilidioksidipäästöistä, eikä tahti tule nykyratkaisuilla hidastumaan.

Ziirto on syntynyt tarpeesta tehostaa ja kehittää logistiikan toimintoja. Meillä on käytössämme ainutlaatuinen tutkimuspaketti, jolla tunnistamme potentiaalin tehokkuuden ja ekologisuuden kasvattamiseen asiakkaan päivittäisissä prosesseissa.

Voit luottaa siihen, että Ziirron suositus on paras ratkaisu ympäristön ja tuottavuuden kannalta.

Toni Salminen

Kehitysinsinööri, partner

Toni lähestyy logistiikkatoimintaa tutkijan ja kehittäjän näkökulmasta. Vuosien kokemus alasta ja laajoista ulkoistus-, automaatio- ja prosessikehityksestä takaavat, että hyvin hoidettu logistiikka on asiakkaidemme kilpailuetu. Työntutkimuksen sertifiointi on syventänyt osaamista entisestään ja työkalupakkiin on vuosien varrella tullut mukaan parhaita käytänteitä myös leanistä. Toni liikkuu ketterästi strategisen konsultoinnin ja konkreettisen prosessikehityksen välimaastossa.

+358 45 676 4900

Jussi Huhtanen

Liiketoimintajohtaja

Jussi lähestyy logistiikkaa koko tavarantoimitusketjun vinkkelistä. Yli 15-vuoden kokemus teknisestä tukkukaupasta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin antaa loistavat valmiudet tuottaa vain parasta asiakkaillemme. Jotta saadaan aikaan mahdollisimman tehokas ja ympäristöystävällinen logistinen ketju tarvitaan mukaan koko toimitusketju. Jussilla on myös vahva kokemus tavarantoimittajien kanssa tehtävästä yhteistyöstä aina loppuasiakkaalle asti. Liiketoiminnan johtaminen, myynti- ja markkinointi ovat toimitusketjun ohella Jussin osaamista.

+358 400 660150

Mika Eskola

Toimitusjohtaja

Mika lähestyy logistiikkatoimintaa henkilöresurssoinnin ja ihmisten johtamisen näkökulmasta. Yli 15 vuoden kokemus yhden Suomen suurimman henkilöstöpalveluyritys Opteam Yhtiöt Oy:n liiketoiminnan johtamisesta niin yrittäjänä kuin toimitusjohtajana on asiakkaan hyödynnettävänä. Kokemus auttaa asiakasta rakentamaan tehokkaan ja toimivan organisaation henkilöstöresursoinnin näkökulmasta katsoen. On kyse sitten organisaation nykyisestä organisaatiosta, jonka suorituskykyä pitää tehostaa tai sitten henkilöresurssien rekrytoimisesta Suomesta tai kansainvälisiltä työmarkkinoilta.

+358 40 551 6938

Matti Pitkäranta

Kehitysinsinööri

Matti kehittää liiketoiminnan tuottavuutta ja kannattavuutta erityisesti tuotantoprosesseja tutkimalla ja ymmärrystä lisäämällä. Tiedolla johtaminen ja tehokas kehittäminen alkavat mitattavan datan hyödyntämisestä ja kokonaisuuden hahmottamisesta, jonka pohjana hyödynnetään mm. lean-filosofiaa. Matin työn keskiössä on kunnioitus tutkittavan työn ammattilaisia kohtaan – heitä kuunnellen ja osallistaen varmistetaan kehityshankkeen oikea suunta ja lopulta onnistuminen. Kokemus tuotannon suunnittelusta, monipuolisista kehitysinsinöörin tehtävistä ja pakkaussuunnittelusta varmistavat, että asiakkaan logistiikan ja prosessien kehitys on kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista alusta loppuun.

050 438 8944

Yhteystiedot

Ziirto Oy

Tykistökatu 4
20520 Turku
p. +358 45 676 4900

MIKÄLI TAHDOT LISÄTIETOJA, OLETHAN YHTEYDESSÄ

    X